Brza pretraga kataloga

PROIZVODI

 

Komercijalista (m/ž)

_______________________________________________________________________________________________________

 

Privatnom preduzeću Termometal d.o.o. iz Bijeljine, koje se bavi uvozom i veleprodajom opreme za grijanje, vodovod, klimatizaciju i gas, zbog rasta i razvoja tržišnih potencijala, kao i proširenja obima poslovanja, u potrazi smo za kandidatima koji bi se pridružili našem uspješnom timu na poziciji: 

 
 

KOMERCIJALISTA

(regija - Banja Luka, regija - Bijeljina i regija Sarajevo)

Potrebne kvalifikacije:

minimum 3 godine radnog iskustva na poslovima prodaje opreme za termotehničke instalacije /ili prodaje gasnih kotlova /ili prodaje toplotnih pumpi i opreme za klimatizaciju

  Vozačka dozvola B kategorije

Obavezno poznavanje rada na računaru

Aktivno znanje engleskog jezika

 

Ukoliko ste ambiciozna, komunikativna osoba spremna za timski rad i imate iskustvo iz oblasti industrijske armature, sanitarne, gasne ili tehnike grijanja, pošaljite nam Vaš CV na mail:

- mirko.mitrovic@termometalbl.com

ili na našem sajtu www.termometalbl.com  popunite obrazac za zaposlenje sa naznakom za poziciju Komercijalista ,naglasite regiju za koju aplicirate i naćete se u našoj bazi podataka.

Mi brinemo o našim zaposlenima, i trudimo se da putem prezentacija, seminara, obuka u trening centrima naših dobavljača kako u zemlji tako i u inostranstvu usavršimo praktična i teorijska znanja zaposlenih.

 

 

Samo kandidati koji budu ušli u najuži izbor biće kontaktirani.

 

_____________________________________________________________________________________________________

 

Postanite dio našeg tima!

 

Ukoliko ste ambiciozna, komunikativna osoba spremna za timski rad i imate iskustvo iz oblasti sanitarne, gasne ili tehnike grijanja, javite nam se.

Mi brinemo o našim zaposlenima, i trudimo se da putem prezentacija, seminara, obuka u trening centrima naših dobavljača kako u zemlji tako i u inostranstvu usavršimo praktična i teorijska znanja zaposlenih.

 

Ukoliko Želite da postanete dio našeg tima molimo Vas da popunite aplikaciju za posao i nađite se u našoj bazi podataka.

 

Osoba za kontakt: Mirko Mitrov
tel.
 055/351-005, 055/351-095

Uputstvo za popunjavanje aplikacije:
Poštovani,
da bi Vaša aplikacija bila pravilno popunjena i poslata našoj kadrovskoj službi, sva polja koja su označena crvenom zvjezdicom moraju biti obavezno popunjena. Polja "
Bračno stanje" i "Vojna obaveza" niste u obavezi da popunjavate. Nakon što popunite aplikaciju potrebno je da izaberete opciju pošalji a kao potvrda da je aplikacija uspješno poslata nakon nekoliko sekundi otvoriće Vam se naslovna strana. Ukoliko naiđete na probleme prilikom popunjavanja aplikacije, možete pozvati gospođicu Kristinu Milanović za dodatne instrukcije. 


*
*
*
*
*
*
*
*

Vaša Korpa

Klikni za detalje >>Vijesti

 • 05 Oct

  PREVOZ I DOSTAVA ROBE

  PFV Traders

  Dodatna usluga Termometal firme je prevoz i dostava robe kamionom sa utovarnom rampom od 7 t. na Vašu adresu.

  Vozilo Vam je na raspolaganju svakog radnog dana.

  Za sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite komercijali. 

 • 08 May

  PORUČIVANJE PREKO SAJTA

  Poštovani poslovni partneri ,

  Obavještavamo Vas da imate mogućnost  poručivanja robe preko našeg sajta, tj. da svoje potrebe za robom odradite na brži i jednostavniji način.

  Ukoliko ste zainteresovani za ovu vrstu poručivanja robe, molimo Vas da se obratite komercijali za sva dodatna pitanja i upustva.

  S‘poštovanjem,

  Vaš Termometal d.o.o.

 • 25 Nov

  ZAPOSLENJE

  U potrazi smo za kandidatima koji bi se pridružili našem uspješnom timu na poziciji: Komercijalista (regije Banja Luka, Bijeljina i Sarajevo)!

  Potrebne kvalifikacije i način na koji možete aplicirati za ovu poziciju, možete videti na našoj stranici zaposlenje.

  Samo kandidati koji budu ušli u uži izbor biće kontaktirani.